ΧΟΡΗΓΟΙ

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για χορηγία

Το Κοινό Διαπανεπιστημιακό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΚΔΜΠΣ) «Δημιουργική Γραφή» (ΠΤΝ/ΠΔΜ – ΤμήμαΚινηματογράφου/ΑΠΘ) σε συνεργασία με το Διιδρυματικό – Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ρητορική, Επιστήμες του Ανθρώπου και Εκπαίδευση» (ΠΤΔΕ/ΕΚΠΑ – ΠΤΝ/ΠΔΜ) και το Università degli Studi di Palermo διοργανώνουν το 5ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Δημιουργική Γραφή» από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022 στους χώρους του Πανεπιστημίου του Παλέρμο.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η διάχυση ιδεών, αλλά και η παραγωγή γνώσης γύρω από το αντικείμενο της Δημιουργικής Γραφής.

Η Επιστημονική και Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου «Δημιουργική Γραφή» απευθύνει δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος σε φορείς και ιδιώτες που επιθυμούν να αναλάβουν τη χρηματοδότηση δράσεως ή δράσεων.

Το Συνέδριο αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για την προβολή του έργου εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε ποικίλους χώρους. Η χρηματοδότηση του Συνεδρίου από ιδιωτικές εταιρείες ή/και αντίστοιχους φορείς ή/και δομές με δημόσιο χαρακτήρα θα έχει ως ανταπόδοση τη σχετική προβολή στο υλικό του Συνεδρίου και στο υλικό/δράσεις δημοσιότητας.

Είμαστε ευγνώμονες για όσους έχουν υποστηρίξει το όραμά μας όλα αυτά τα χρόνια με: α. οικονομική χορηγία, β. κάλυψη των Συνεδρίων μας από τα ΜΜΕ, γ. χορηγία σε είδος (συνεδριακό υλικό, catering) και δ. προωθητικές ενέργειες.

 

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

 

  • Ομιλία / Παρουσίαση

 

  • Προβολή του χορηγού στο εξώφυλλο του τεύχους του συνεδρίου

 

  • Προβολή στον χώρο του συνεδρίου με banner & desk για τη διανομή υλικού

 

  • Ανάλογη προβολή στον χώρο του συνεδρίου (banner)

 

  • Ενημερωτικό υλικό του χορηγού στον φάκελο του συνεδρίου (έως 8 σελίδες max)

 

  • Ανάλογη προβολή στο ενημερωτικό υλικό του συνεδρίου (website, newsletter, δελτίο τύπου)

 

  • Διανομή ενημερωτικού υλικού στο desk της Γραμματείας

 

Εmail επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.